perjantai 29. toukokuuta 2015

38. Kesäloma

Moikka! Blogi on nyt jäänyt ihan kokonaan taka-alalle sairasteluni ja kouluhommien takia. Olen tällä hetkellä jo neljättä kertaa kipeänä kahden kuukauden sisällä... Antibiootteja on nyt jo kolmas kuuri menossa. Koulu meni tän osalta aika pipariksi tässä jaksossa. Poissaolojen takia jäin tosi pahasti jälkeen. Suht hyvin sain kirittyä, mutta tämä viimeisin sairastuminen iski lauantaina ja sen takia on nyt kolme koetta uusinnassa ensi syksynä... No eipä voi mitään.

Todistukseen sain tosiaankin nyt vain kahden aineen numerot ja äikästä tuli 8 ja terkasta 9. Itse ainakin olen tyytyväinen! Keskiarvon sain tänä lukukautena nostettua numerolla ja siitä olen tosi tyytyväinen. Toivottavasti ensi syksynä olevat rästikokeet onnistuvat myös hyvin! 

Ilmoittauduin tänään yo-kokeisiin! :O ensi syksynä siis matikka ja terkka kirjoitettavana. Outoa ajatella, että kohta itse istun siellä salissa kirjoittamassa, kun se on aina tuntunut niin kaukaiselta ajatukselta.

Tänään tosiaankin alkoi kesäloma ja sunnuntaina on lähtö Alanyaan! Toivottavasti vaan nyt parantuisin mahdollisimman nopeasti, ettei siellä Turkissa tarvitsisi sairastella.


Kävin enon ja serkkujen kanssa lintsillä viime perjantaina! :)

                          Today

Seuraavassa postauksessa onkin sitten julkaisemattomia ratsastuskuvia tältä kaudelta ja kauden analysointia tai Turkin matkakuvat. :)

Hyvää kesälomaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti